LIVRAREA GAROAFELOR PÂNĂ LA UȘĂ!

Livrarea de flori și surprize este etapa noastră principală. Realizăm buchete și compoziții profesionale. Facem o fotografie a unui buchet la comandă, iar livrarea este efectuată într-un timp scurt. Oferim doar flori proaspete și deosebite pentru orice sărbătoare. Curierii poartă măști și folosesc un antiseptic, salonul respectă standardele sanitare. 

Povestea voastră cu florile preferate începe chiar aici și vă dorim o călătorie fericită!

Vă recomandăm să analizați mai bine catalogul nostru, și anume garoafele. Sunt o soluție excelentă pentru a-ți crea propriul buchet. În caz că nu aveți timp să vă ocupați personal, o vom face pentru tine și rezultatul te va surprinde plăcut.

După cum puteți vedea, varietatea de culori vă permite să creați un aranjament de garoafe pentru orice ocazie, ținând cont de dorințele clientului. Florarii noștri elaborează fiecare detaliu al compoziției, ceea ce o face unică în felul său - nu veți putea cumpăra un buchet similar în altă parte.

Costul unui buchet se formează pe baza numărului de flori folosite, a prezenței altor specii în compoziție și a elementelor decorative folosite. Prețul unei garoafe este fixat pe bucată și depinde de culoarea acesteia. Puteți cumpăra de la Didi Flori garoafe în buchet sau la bucată cu livrare rapidă prin oraș. Costul accesibil al aranjamentelor florale este garantat - nu este nevoie să pierdeți ocazia de a comanda flori care pot mulțumi o persoană din orice motiv.

În fiecare zi, florarii aranjează furnizarea de flori proaspete. Buchetele sunt livrate destinatarilor până la ușă în doar câteva ore. Serviciul de comandă funcționează non-stop. Suntem cu ochii pe florile de sezon, așa că gama cuprinde trandafiri tradiționali, crizanteme, lalele, hortensii, margarete, bujori, și alte flori. Sau dacă cauți plante de interior în ghivece, salonul nostru de florărie are o selecție foarte mare care se vor potrivi cu interiorul dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag să alegeți ceea ce vi se potrivește! 

💌 Ce reprezenta garoafe magazin de flori DidiFlori in Focsani ?

In limba latina,"garoafa" zice ca"Dianthus" —"floarea lui Dumnezeu". Acesta este curs in care botanistul grec vechi Theophrastus a poreclit floare. In cronologie, garoafele erau tesute in cununa atunci cand crea festivitate bisericesc. Se credea fi convins ca ea era indiplinire divinitatii deasupra totutor. 
Floarea insasi, corespunz credimtelui, a sporit din sangele unui june pastor. Divinitate vanatorii Artemis la lipsit de vedere pentru ca a tulburat jocul jucand pe o teava. Priceperea garoafei ca alegorie al sangelui aruncat nevinovat va fi reactulizat in timpul celui de-al doilea conflict planetar.

✨ Ce simbolizeaza culoarea unei Garoafe intr-un buchet din Focsani ✨

Iata ce scrie D. P. Oznobishin despre semnificatia culorii mugurilor in cartea" Selam sau limba florilor":

🤍 Garoafele albe vorbesc despre incredere si sinceritate.

❤️ Garoafele rosii sunt date pentru a-si declara dragostea.

❣️ Cele cu dungi indica respingerea si incetarea relatiei.

Soiurile turcesti sunt prezentate ca un compliment pentru a spune ca fata este unica.

Se pare ca garoafa este o floare foarte valoroasa. Toata lumea si-a absorbit petalele de dantela:tandrete, dragoste, onoare militara si glorie. Dar asta e frumusetea. Puteti da un buchet de garoafe pentru orice ocazie, iar darul va fi intotdeauna in loc.

⌚ Cui ar trebui sa-i dau garoafe si cand ⌚

Pe langa sentimentele tremurande, floarea simbolizeaza curajul, astfel incat poate fi transferata in siguranta barbatilor. De obicei, un astfel de cadou se face cu ocazia victoriilor sportive sau a realizarilor in stiinta. Dar exista si un motiv trist-un tribut adus memoriei si respectului. Cand vor sa-si onoreze stramosii, ochelarii intunecati, violetele si burgundienii cad in mormintele lor.

Uneori, pentru a prezenta flori, nu aveti nevoie de o scuza. Floarea este foarte persistenta si nu trebuie sa va faceti griji ca se va usca inainte de sfarsitul sarbatorii.Surprinde-ti iubitul cu un buchet de muguri purpurii. Aceasta nuanta de garoafe este data femeilor si fetelor.

👌 Cele mai frumoase buchete de garoafe in Focsani 👌

✨ Buchet"Respect” - de la 95 RON

✨ Garoafe albe in hartie craft – de la 99 RON

✨ Buchet ''Nor roz'' – de la 89 RON

✨ Garoafe multicolori – de la 89 RON

✨ Compozitie"Momente luminos" – de la 289 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Focsani